Składniki
Składniki:
puszka tuńczyka
100g fasolka szparagowa(konserwowa)
świezy ogórek
3 ugotowane ziemniaki
150g pomidorów koktajlowych(tych małych)
50 g czarnych oliwek
pół pęczka szczypiorku i natki pietruszki
opakowanie włoskiego sosu sałatkowego KNORR
3 łyzki oleju
Przygotowanie
Ziemniaki,ogórek,pomidory i oliwki pokroić w jednakowej wielkosci plasterki.Szczypiorek i natkę pietruszki bardzo drobno posiekac.Włoski sos
sałatkowy KNORR przygotować według przepisu na opakowaniu.
Odsączonego z zalewy tuńczyka rozłozyć na 4 talerzach.Do kazdej porcji dodać fasolkę,ziemniaki,pomidory,ogórki i oliwki.Całość posypać szczypiorkiem i natką,a bezpośrednio prze podaniem polac sosem sałatkowym.
PYCHA!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz